Redaktionen har gett sig i kast med att fortsätta resan mot utforskande av nya oprövade produkter av vitt snus. Vi har på redaktionen haft ett återkommande tema av att beställa olika produkter från kända varumärken som producerar vitt snus, som sedan testat av oss.

Genom en smidig onlinebeställning har vi haft möjligheten att upptäcka höstens mest eftertraktade produkter från fyra framstående varumärken: Helwit, Paz, Dissident och XQS. Dessa innovativa snusalternativ öppnar upp för en värld av olika smaker som ger vitt snus en fräsch och modern touch.

Vi inleder vår smakresa med Velo Freeze Max Slim. Denna produkt har en doft som genast drar till sig uppmärksamhet och när vi provar den blir vi positivt överraskade. Smaken är som en fängslande bärpalett där olika bärtoner kommer fram på ett balanserat sätt. Den naturliga sötman och den tobaksfria basen skapar en njutbar kontrast. Helwit Violet är ett smakfull och mångfacetterad vitt snus för alla bärälskare. Under arbetet med denna serie har vi gång efter annan imponerats av de produkter som varumärket Helwit producerar. Helwit är synonymt med vitt snus då det kännetecknas av att vara trendigt, innovativt och fräscht.

Nästa steg på vår smakresa är Voon. Den friska bärdoften är påtaglig när vi öppnar förpackningen och smakupplevelsen är lika imponerande. De olika bärtonerna kompletterar varandra på ett harmoniskt sätt och den subtila sötman balanseras väl. Paz Berrygold Frost ger oss en frisk och uppfriskande smakupplevelse som passar perfekt för höstens kyliga dagar.

Vår smakresa fortsätter med Dissident Barberry. Denna produkt har en spännande och lockande doft som genast väcker nyfikenhet. När vi provar den möts vi av en rik och komplex smakupplevelse där olika bärkryddningar tar plats. Den subtila sötman kompletteras med en hint av kryddighet som ger en unik och njutbar karaktär. Nicopods är en smakresa som tar oss genom en smakpalett av överraskande nyanser.

Vi avslutar vår smakresa med XQS Pipe Candy. Doften av sötsaker möter oss när vi öppnar förpackningen och smakupplevelsen lever upp till förväntningarna. Den kombinerade smaken av olika godisar ger en söt och livfull karaktär. Den diskreta sötman balanseras väl av den tobaksfria basen och ger en njutbar och bekant smakupplevelse. Velo Freeze X Strong är ett perfekt val för alla som vill ha en smakresa tillbaka till barndomens godishylla. Smaken känns äkta men skiljer sig mer åt från de ovanstående produkterna.

Genom att beställa hem dessa höstfavoriter från varumärkena Helwit, Paz, Dissident och XQS har vi fått utforska den spännande världen av tobaksfritt vitt snus. Smakerna har varit i fokus och dessa produkter har överträffat våra förväntningar på alla sätt. Genom bekväm onlinebeställning har vi kunnat njuta av en rad olika smakprofiler som ger en ny dimension till snusupplevelsen. En resa som har öppnat dörren till nya smakmöjligheter och gett oss en fortsatt positiv bild av vitt snus.

 

Lite kort om snuslivets historia och finfina sidor!

I Sverige har snus varit en del av den kulturella och sociala vävningen i generationer. För många är det mer än bara ett tobaksprodukt; det är en symbol för avkoppling, gemenskap och livsnjutning.

Många svenskar finner njutning i att sätta en prilla snus under läppen, och det är ofta förknippat med lugna stunder av reflektion eller trevliga samtal med vänner. Snus har blivit en följeslagare för dem som söker en smak av traditionell svensk kultur och en paus från vardagens stress.

Men livsnjutning handlar inte bara om snus, det är bredare än så. Det handlar om att uppskatta de små stunderna i livet, att ta sig tid för sig själv och sina nära och kära, och att sätta pris på de enkla sakerna. Så oavsett om det är genom en prilla snus eller en kopp kaffe i solnedgången, är livsnjutning en viktig del av att skapa balans och välmående i våra liv!

 

Tack för mig, snus och grejs! – Leffe